Προσφορά!

ΠΑΚΕΤΟ 5 ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ, ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

  • ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
  • ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ
  • ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ
  • ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

ΜΟΝΟ 40 ΕΥΡΩ!

Πακέτα επισκέψεων

Το Σύγχρονο διαιτολογικό μας κέντρο σας προσφέρει πολλές επιλογές στον τρόπο πληρωμής και παρακολούθησης. Περισσότερα...
Πακέτο 1

Αναλυτική πρώτη επίσκεψη: αναλυτικό ιστορικό, λιπομέτρηση - μεταβολισμός - διαιτολόγιο και 4 απλές επισκέψεις (ζύγισμα, δίαιτα, απορίες)

Συνολικά 5 Ραντεβού

Πακέτο 2

Αναλυτική πρώτη επίσκεψη: αναλυτικό ιστορικό, λιπομέτρηση - μεταβολισμός - διαιτολόγιο και 9 απλές επισκέψεις (ζύγισμα, δίαιτα, απορίες)

  • 1 μέτρηση μεταβολισμου
  • 1 λιπομέτρηση
Συνολικά 10 Ραντεβού
Πακέτο 3

Αναλυτική πρώτη επίσκεψη: αναλυτικό ιστορικό, λιπομέτρηση - μεταβολισμός - διαιτολόγιο και 14 απλές επισκέψεις (ζύγισμα, δίαιτα, απορίες)

  • 2 μετρήσεις μεταβολισμού
  • 2 μετρήσεις λίπους
Συνολικά 15 Ραντεβού

Πακέτο 4

Αναλυτική πρώτη επίσκεψη: αναλυτικό ιστορικό, λιπομέτρηση - μεταβολισμός - διαιτολόγιο και 19 απλές επισκέψεις (ζύγισμα, δίαιτα, απορίες)

  • 3 μετρήσεις μεταβολισμού
  • 3 μετρήσεις λίπους
Συνολικά 20 Ραντεβού

Αλλάξτε τρόπο ζωής

Διαβάστε αναλυτικά για την πρώτη αλλά και τις επόμενες επισκέψεις σας στο διαιτολογικό μας γραφείο.

Περισσότερα...

Νεφροπάθειες PDF Εκτύπωση E-mail

KidneysΣτην περίπτωση που πρέπει να περιορίσετε το κάλιο από την διατροφή σας καλό θα ήταν να αποφύγετε τρόφιμα όπως πιτυρούχο ψωμί, ωμοί καρποί σόγιας και ξηροί καρποί, όσπρια όπως φασόλια, γάλα σε σκόνη, αβγά, γάλα εβαπορέ, αποξηραμένα φρούτα όπως χουρμάδες, σύκα και δαμάσκηνα, κρέατα, ψάρια, μοσχάρι, κοτόπουλο, αρνί, μύδια, γαλοπούλα, συκώτι, γλώσσα, μύδια, γαρίδες, αστακός.

Φρούτα με μεγάλη περιεκτικότητα σε κάλιο είναι η μπανάνα, τα βερίκοκα, το πεπόνι, το πορτοκάλι, τα ροδάκινα, τα σύκα, τα κεράσια, οι φράουλες, το αβοκάντο, οι σταφίδες, οι φράουλες, ο ανανάς, τα αχλάδια, τα λεμόνια, το καρπούζι. Προτιμήστε να κόψετε τα φρούτα αυτά σε μικρά κομμάτια για να υπάρξει μεγαλύτερη απώλεια καλίου.

Λαχανικά με μεγάλη περιεκτικότητα  σε κάλιο είναι οι πατάτες, τα μπρόκολα, το λάχανο, τα φασολάκια, οι αγκινάρες, τα αντίδια, η ντομάτα, τα κολοκυθάκια, τα παντζάρια, το κουνουπίδι, οι μελιτζάνες, τα ραδίκια, το αγγούρι, το μαρούλι. Για να μειωθεί η περιεκτικότητα σε κάλιο αυτών των λαχανικών θα πρέπει αν γίνει ειδική επεξεργασία που αναφέρεται παρακάτω.
Άλλα τρόφιμα που περιέχουν κάλιο είναι η σοκολάτα, το κακάο σε σκόνη, η καραμέλα, οι κύβοι λαχανικών, η μπύρα, ο καφές και οι χυμοί φρούτων.

Τρόφιμα με χαμηλή ποσότητα καλίου είναι τα ζυμαρικά από άσπρο αλεύρι, το άσπρο ψωμί και οι φρυγανιές, το άσπρο ρύζι και το καλαμπόκι, το γιαούρτι, το βούτυρο, το ελαιόλαδο το σπορέλαιο και οι ελιές.

Για την μείωση της ποσότητας του καλίου που υπάρχει στα διάφορα λαχανικά καλό θα ήταν να βράζονται με αρκετό νερό, να χύνετε το πρώτο βρασμένο νερό και να ξαναβράζετε με νέο νερό. Στο σερβίρισμα το νερό θα πρέπει να στραγγίζεται.

Τα παρακάτω τρόφιμα μπορούν να καταναλωθούν ωμά  σε μικρές ποσότητες : μαρούλι, κρεμμύδι, ντομάτα, πράσινη πιπεριά και αγγούρι.

Ειδική κατεργασία με βράσιμο από το προηγούμενο βράδυ απαιτείται για την επεξεργασία της πατάτας, όποτε αυτή υπάρχει στο διαιτολόγιο σας. Σε περίπτωση που πρέπει να περιοριστεί και η πρόσληψη πρωτεϊνης τότε θα πρέπει να μειωθεί η κατανάλωση γάλακτος, κρέατος, κοτόπουλου, ψαριού και αυγο.

 

Αερόβια Άσκηση

17164 Η αερόβια άσκηση αποτελεί μία απο τις σημαντικότερες παραμέτρους του Fitness. Ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα αερόβιας άσκησης επιδρά θετικά στην υγεία σας και συμβάλλει τα μέγιστα στην καλή λειτουργία του καρδιοαγγειακού σας συστήματος. 

Περισσότερα...

Ιδανική Σωματική Σύνθεση

greenfood
Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε την Ιδανική Σωματική Σύνθεση. Οι καθημερινές ενεργειακές δαπάνες του οργανισμού σας έχουν υπολογιστεί ούτως ώστε να επιτυγχάνεται απώλεια, αύξηση ή διατήρηση του σωματικού σας βάρος με όσο το δυνατό πιο έγκυρο τρόπο.

Σωματική Σύνθεση

low-fat-sandwich250lΜία απο τις σημαντικότερες παραμέτρους του Fitness είναι η Σωματική Σύνθεση. Η άλιπη μάζα αποτελείται απο μυς, σωματικά υγρά, συνδετικό ιστό και οστά. Το σωματικό λίπος είναι καθοριστικός παράγοντας για τον προσδιορισμό του ιδανικού σωματικού βάρους ενός ατόμου.

Διαβάστε Περισσότερα...