Προσφορά!

ΠΑΚΕΤΟ 5 ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ, ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

 • ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
 • ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ
 • ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ
 • ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

ΜΟΝΟ 40 ΕΥΡΩ!

Πακέτα επισκέψεων

Το Σύγχρονο διαιτολογικό μας κέντρο σας προσφέρει πολλές επιλογές στον τρόπο πληρωμής και παρακολούθησης. Περισσότερα...
Πακέτο 1

Αναλυτική πρώτη επίσκεψη: αναλυτικό ιστορικό, λιπομέτρηση - μεταβολισμός - διαιτολόγιο και 4 απλές επισκέψεις (ζύγισμα, δίαιτα, απορίες)

Συνολικά 5 Ραντεβού

Πακέτο 2

Αναλυτική πρώτη επίσκεψη: αναλυτικό ιστορικό, λιπομέτρηση - μεταβολισμός - διαιτολόγιο και 9 απλές επισκέψεις (ζύγισμα, δίαιτα, απορίες)

 • 1 μέτρηση μεταβολισμου
 • 1 λιπομέτρηση
Συνολικά 10 Ραντεβού
Πακέτο 3

Αναλυτική πρώτη επίσκεψη: αναλυτικό ιστορικό, λιπομέτρηση - μεταβολισμός - διαιτολόγιο και 14 απλές επισκέψεις (ζύγισμα, δίαιτα, απορίες)

 • 2 μετρήσεις μεταβολισμού
 • 2 μετρήσεις λίπους
Συνολικά 15 Ραντεβού

Πακέτο 4

Αναλυτική πρώτη επίσκεψη: αναλυτικό ιστορικό, λιπομέτρηση - μεταβολισμός - διαιτολόγιο και 19 απλές επισκέψεις (ζύγισμα, δίαιτα, απορίες)

 • 3 μετρήσεις μεταβολισμού
 • 3 μετρήσεις λίπους
Συνολικά 20 Ραντεβού

Αλλάξτε τρόπο ζωής

Διαβάστε αναλυτικά για την πρώτη αλλά και τις επόμενες επισκέψεις σας στο διαιτολογικό μας γραφείο.

Περισσότερα...

Απώλεια Βάρους PDF Εκτύπωση E-mail
 1. apoleia-barousΠροσπαθήστε να ελέγχετε σε καθημερινή βάση την ποσότητα της τροφής που καταναλώνετε.
 2.  Όταν βγαίνετε για φαγητό σε εστιατόριο προτιμήστε άπαχο κρέας ή ψάρι βάλτε μικρή ποσότητα από τα ορεκτικά στο πιάτο σας και φροντίστε να αφήσετε κάποια ποσότητα φαγητού στο τέλος του γεύματός σας στο πιάτο σας
 3. Κρατήστε ημερολόγιο με τις τροφές, την ποσότητα και την ώρα τα οποία τα καταναλώσατε με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ακρίβεια.
 4. Καλό θα ήταν να αποφεύγονται τα πολλά γλυκά (σοκολάτες, καραμέλες, γλυκά παρασκευάσματα) και γενικά τα λιπαρά τρόφιμα (αλλαντικά, λουκάνικα, παχιά κρέατα, τηγανητά φαγητά, φυτικά λάδια, μαργαρίνη).
 5. Αποφύγετε το πολύ αλάτι και την πολλή ζάχαρη.
 6. Μπορείτε να καταναλώνετε  χωρίς κάποιο ιδιαίτερο περιορισμό όλα τα λαχανικά (νωπά ή βρασμένα), νερό, σούπες χωρίς λίπος, χαμομήλι, αρωματικά χορταρικά (μαϊντανός, άνηθος), σκόρδο, ξύδι, λεμόνι.
 7. Φροντίστε για την καθημερινή σωματική σας άσκηση. Προτάσεις για φυσική δραστηριότητα είναι το ανέβασμα σκάλας, το καθημερινό περπάτημα, το ποδήλατο, οι οικιακές εργασίες.
 8. Ενδιαφερθείτε για το σωματικό σας βάρος. Καλό θα ήταν να ζυγίζεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα στην ίδια ζυγαριά και με τα ίδια ρούχα.
 9. Ένας πρακτικός τρόπος ελέγχου του σωματικού σας βάρους είναι η τήρηση ενός ημερολογίου καταγραφής.
 10. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα τυποποιημένα τρόφιμα (γαριδάκια, πατατάκια, αναψυκτικά).
 11. Επικοινωνήστε με τον διαιτολόγο σας όταν έχετε απορίες, αμφιβολίες ή ερωτήματα σχετικά με την διαιτητική αγωγή σας. καλό θα ήταν να τρώτε με εναλλαγές μέσα στην εβδομάδα όσπρια, λαδερά, άπαχο κρέας, ψάρι, ζυμαρικά και λαδερά
 

Αερόβια Άσκηση

17164 Η αερόβια άσκηση αποτελεί μία απο τις σημαντικότερες παραμέτρους του Fitness. Ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα αερόβιας άσκησης επιδρά θετικά στην υγεία σας και συμβάλλει τα μέγιστα στην καλή λειτουργία του καρδιοαγγειακού σας συστήματος. 

Περισσότερα...

Ιδανική Σωματική Σύνθεση

greenfood
Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε την Ιδανική Σωματική Σύνθεση. Οι καθημερινές ενεργειακές δαπάνες του οργανισμού σας έχουν υπολογιστεί ούτως ώστε να επιτυγχάνεται απώλεια, αύξηση ή διατήρηση του σωματικού σας βάρος με όσο το δυνατό πιο έγκυρο τρόπο.

Σωματική Σύνθεση

low-fat-sandwich250lΜία απο τις σημαντικότερες παραμέτρους του Fitness είναι η Σωματική Σύνθεση. Η άλιπη μάζα αποτελείται απο μυς, σωματικά υγρά, συνδετικό ιστό και οστά. Το σωματικό λίπος είναι καθοριστικός παράγοντας για τον προσδιορισμό του ιδανικού σωματικού βάρους ενός ατόμου.

Διαβάστε Περισσότερα...