Προσφορά!

ΠΑΚΕΤΟ 5 ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ, ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

 • ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
 • ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ
 • ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ
 • ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

ΜΟΝΟ 40 ΕΥΡΩ!

Πακέτα επισκέψεων

Το Σύγχρονο διαιτολογικό μας κέντρο σας προσφέρει πολλές επιλογές στον τρόπο πληρωμής και παρακολούθησης. Περισσότερα...
Πακέτο 1

Αναλυτική πρώτη επίσκεψη: αναλυτικό ιστορικό, λιπομέτρηση - μεταβολισμός - διαιτολόγιο και 4 απλές επισκέψεις (ζύγισμα, δίαιτα, απορίες)

Συνολικά 5 Ραντεβού

Πακέτο 2

Αναλυτική πρώτη επίσκεψη: αναλυτικό ιστορικό, λιπομέτρηση - μεταβολισμός - διαιτολόγιο και 9 απλές επισκέψεις (ζύγισμα, δίαιτα, απορίες)

 • 1 μέτρηση μεταβολισμου
 • 1 λιπομέτρηση
Συνολικά 10 Ραντεβού
Πακέτο 3

Αναλυτική πρώτη επίσκεψη: αναλυτικό ιστορικό, λιπομέτρηση - μεταβολισμός - διαιτολόγιο και 14 απλές επισκέψεις (ζύγισμα, δίαιτα, απορίες)

 • 2 μετρήσεις μεταβολισμού
 • 2 μετρήσεις λίπους
Συνολικά 15 Ραντεβού

Πακέτο 4

Αναλυτική πρώτη επίσκεψη: αναλυτικό ιστορικό, λιπομέτρηση - μεταβολισμός - διαιτολόγιο και 19 απλές επισκέψεις (ζύγισμα, δίαιτα, απορίες)

 • 3 μετρήσεις μεταβολισμού
 • 3 μετρήσεις λίπους
Συνολικά 20 Ραντεβού

Αλλάξτε τρόπο ζωής

Διαβάστε αναλυτικά για την πρώτη αλλά και τις επόμενες επισκέψεις σας στο διαιτολογικό μας γραφείο.

Περισσότερα...

Κυτταρίτιδα και διατροφή PDF Εκτύπωση E-mail
Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας αποτελεί τον συνδυασμό τριών καταστάσεων. Η κακή κυκλοφορία του αίματος, η μειωμένη ελαστικότητα των ινών του συνδετικού ιστού και η τοπική διόγκωση των λιποκυττάρων. Το αισθητικό αποτέλεσμα όλων αυτών των καταστάσεων είναι η χαρακτηριστική «φλούδα πορτοκαλιού», με κυριότερο χαρακτηριστικό τη οιδηματωδη μορφή κυτταρίτιδας. Οι διατροφικές λύσεις για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με αυξημένη φυσική δραστηριότητα και αισθητικές παρεμβάσεις είναι:
 1. Χαμηλή πρόσληψη κορεσμένου λίπους (ορατό λίπος στο κρέας, πολλά γλυκά, γαλακτοκομικά υψηλά σε λιπαρά, αλλαντικά )
 2. Χαμηλή κατανάλωση απλών σακχάρων (λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, αναψυκτικά)
 3. Αποφυγή τηγανητών παρασκευασμάτων
 4. Κατανάλωση 5 μερίδων φρούτων και λαχανικών καθημερινά
 5. Επαρκής ενυδάτωση (τουλάχιστον 2 λίτρα υγρών την ημέρα)
 6. Πράσινο τσάι σε συνδυασμό με φυσικά αντιοξειδωτικά (χυμό λεμονιού ή πορτοκαλιού) λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε κατεχίνες
 7. Ασβέστιο κυρίως με την μορφή συμπληρώματος (400 mg/ημέρα) , κατανάλωση γάλακτος και γιαουρτιού χαμηλών σε λιπαρά
 8. Ισορροπημένη διατροφή και απώλεια βάρους 
 

Αερόβια Άσκηση

17164 Η αερόβια άσκηση αποτελεί μία απο τις σημαντικότερες παραμέτρους του Fitness. Ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα αερόβιας άσκησης επιδρά θετικά στην υγεία σας και συμβάλλει τα μέγιστα στην καλή λειτουργία του καρδιοαγγειακού σας συστήματος. 

Περισσότερα...

Ιδανική Σωματική Σύνθεση

greenfood
Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε την Ιδανική Σωματική Σύνθεση. Οι καθημερινές ενεργειακές δαπάνες του οργανισμού σας έχουν υπολογιστεί ούτως ώστε να επιτυγχάνεται απώλεια, αύξηση ή διατήρηση του σωματικού σας βάρος με όσο το δυνατό πιο έγκυρο τρόπο.

Σωματική Σύνθεση

low-fat-sandwich250lΜία απο τις σημαντικότερες παραμέτρους του Fitness είναι η Σωματική Σύνθεση. Η άλιπη μάζα αποτελείται απο μυς, σωματικά υγρά, συνδετικό ιστό και οστά. Το σωματικό λίπος είναι καθοριστικός παράγοντας για τον προσδιορισμό του ιδανικού σωματικού βάρους ενός ατόμου.

Διαβάστε Περισσότερα...