Προσφορά!

ΠΑΚΕΤΟ 5 ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ, ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

 • ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
 • ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ
 • ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ
 • ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

ΜΟΝΟ 40 ΕΥΡΩ!

Πακέτα επισκέψεων

Το Σύγχρονο διαιτολογικό μας κέντρο σας προσφέρει πολλές επιλογές στον τρόπο πληρωμής και παρακολούθησης. Περισσότερα...
Πακέτο 1

Αναλυτική πρώτη επίσκεψη: αναλυτικό ιστορικό, λιπομέτρηση - μεταβολισμός - διαιτολόγιο και 4 απλές επισκέψεις (ζύγισμα, δίαιτα, απορίες)

Συνολικά 5 Ραντεβού

Πακέτο 2

Αναλυτική πρώτη επίσκεψη: αναλυτικό ιστορικό, λιπομέτρηση - μεταβολισμός - διαιτολόγιο και 9 απλές επισκέψεις (ζύγισμα, δίαιτα, απορίες)

 • 1 μέτρηση μεταβολισμου
 • 1 λιπομέτρηση
Συνολικά 10 Ραντεβού
Πακέτο 3

Αναλυτική πρώτη επίσκεψη: αναλυτικό ιστορικό, λιπομέτρηση - μεταβολισμός - διαιτολόγιο και 14 απλές επισκέψεις (ζύγισμα, δίαιτα, απορίες)

 • 2 μετρήσεις μεταβολισμού
 • 2 μετρήσεις λίπους
Συνολικά 15 Ραντεβού

Πακέτο 4

Αναλυτική πρώτη επίσκεψη: αναλυτικό ιστορικό, λιπομέτρηση - μεταβολισμός - διαιτολόγιο και 19 απλές επισκέψεις (ζύγισμα, δίαιτα, απορίες)

 • 3 μετρήσεις μεταβολισμού
 • 3 μετρήσεις λίπους
Συνολικά 20 Ραντεβού

Αλλάξτε τρόπο ζωής

Διαβάστε αναλυτικά για την πρώτη αλλά και τις επόμενες επισκέψεις σας στο διαιτολογικό μας γραφείο.

Περισσότερα...

Για αθλούμενους PDF Εκτύπωση E-mail
apoleia-barous-sportsΗ τακτική φυσική δραστηριότητα επηρεάζει ευεργετικά την υγεία με πολλούς τρόπους, όπως μέσω της σύστασης σώματος (απώλεια σωματικού λίπους), της καρδιακής λειτουργίας, των επιπέδων λιπιδίων (χοληστερόλης, τριγλυκεριδίων) του αίματος καθώς και στην βελτίωση της διάθεσης.

Η φυσική δραστηριότητα αυξάνει τον μυϊκό ιστό και παρεμποδίζει την απώλεια μυϊκής μάζας με την ηλικία, ενώ επίσης μειώνει το σωματικό λίπος και ισχυροποιεί τα οστά.

 

 

Παρακάτω αναφέρεται ενδεικτικά η κατανάλωση ενέργειας σε διάφορες φυσικές δραστηριότητες :

 • Αεροβικός χορός                  8,9 θερμίδες /κιλό σωματικού βάρους/ώρα
 • Ποδήλατο (μέτρια ένταση)  2,5 θερμίδες /κιλό σωματικού βάρους/ώρα
 • Γκολφ                                    3,9 θερμίδες /κιλό σωματικού βάρους/ώρα
 • Τρέξιμο                                  7,0 θερμίδες /κιλό σωματικού βάρους/ώρα
 • Κολύμπι (3χιλόμετρα)          7,9 θερμίδες /κιλό σωματικού βάρους/ώρα
 • Τένις                                       5,3 θερμίδες /κιλό σωματικού βάρους/ώρα
 • Περπάτημα (5 χιλιόμετρα)   2,0 θερμίδες /κιλό σωματικού βάρους/ώρα

Εάν πρόκειται να ασκηθείτε για μισή ώρα καλό θα ήταν να έχετε καταναλώσει ένα σνακ πλούσιο σε υδατάνθρακες (ένα μεγάλο φρούτο ή 1 ποτήρι χυμό φρούτων ή 1 μικρό κουλούρι ή  4 κρακεράκια χωρίς ζάχαρη) τουλάχιστον μια ώρα πριν την άσκηση.

Εάν πρόκειται να ασκηθείτε για μια ώρα ή και παραπάνω καλό θα ήταν να έχετε καταναλώσει ένα σνακ πλούσιο σε υδατάνθρακες και πρωτεΐνη (ένα μικρό σάντουιτς με 1 λεπτή φέτα τυρί και άπαχο ζαμπόν ή βραστή γαλοπούλα ΚΑΙ ένα φρουτο) τουλάχιστον μια ώρα πριν την άσκηση.

Προσπαθήστε να ελαττώσετε ή και να αποφύγετε το κάπνισμα. Το κάπνισμα επιταχύνει την δημιουργία αθηρωματικής πλάκας και αυξάνει τον κίνδυνο καρδειαγγειακών επεισοδίων σε συνδυασμό με κατανάλωση οινοπνεύματος, υπέρτασης και διαβήτη.

Στην ηλικία των 30 ετών, ένας άνθρωπος που καπνίζει 2 πακέτα τσιγάρα την ημέρα έχει 8-9 χρόνια μικρότερο προσδόκιμο ζωής από έναν άλλον που δεν καπνίζει.
 

Αερόβια Άσκηση

17164 Η αερόβια άσκηση αποτελεί μία απο τις σημαντικότερες παραμέτρους του Fitness. Ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα αερόβιας άσκησης επιδρά θετικά στην υγεία σας και συμβάλλει τα μέγιστα στην καλή λειτουργία του καρδιοαγγειακού σας συστήματος. 

Περισσότερα...

Ιδανική Σωματική Σύνθεση

greenfood
Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε την Ιδανική Σωματική Σύνθεση. Οι καθημερινές ενεργειακές δαπάνες του οργανισμού σας έχουν υπολογιστεί ούτως ώστε να επιτυγχάνεται απώλεια, αύξηση ή διατήρηση του σωματικού σας βάρος με όσο το δυνατό πιο έγκυρο τρόπο.

Σωματική Σύνθεση

low-fat-sandwich250lΜία απο τις σημαντικότερες παραμέτρους του Fitness είναι η Σωματική Σύνθεση. Η άλιπη μάζα αποτελείται απο μυς, σωματικά υγρά, συνδετικό ιστό και οστά. Το σωματικό λίπος είναι καθοριστικός παράγοντας για τον προσδιορισμό του ιδανικού σωματικού βάρους ενός ατόμου.

Διαβάστε Περισσότερα...